| 
                      Pomolojinin yapıldığı tarih 
                     | 
                    
                     Meyvelerin Alındığı Yer  
                     | 
                    
                     Anaç  
                     | 
                    
                      Meyvenin eni (mm) 
                     | 
                    
                      Meyvenin boyu (mm) 
                     | 
                    
                      Meyve indeksi 
                     | 
                    
                      Meyvenin kabuk kalınlığı (mm) 
                     | 
                    
                      Dilim sayısı 
                    (adet/meyve) 
                     | 
                    
                      Çekirdek sayısı 
                    (adet/meyve) 
                     | 
                    
                      SÇKM 
                    (%) 
                     | 
                    
                      Titre edilebilir asit oranı 
                    (%) 
                     | 
                    
                      SÇKM/ Asit Oranı 
                     | 
                    
                      Meyve ağırlığı 
                    (gr) 
                     | 
                    
                      Usare Miktarı 
                     |