| 
                      Pomolojinin yapıldığı tarih 
                     | 
                    
                     Meyvelerin Alındığı Yer 
                     | 
                    
                     Anaç  
                     | 
                    
                     Meyvenin eni (mm) 
                     | 
                    
                     Meyvenin boyu (mm) 
                     | 
                    
                      Meyve indeksi 
                     | 
                    
                     Meyvenin kabuk kalınlığı (mm) 
                     | 
                    
                     Dilim sayısı 
                    (adet/meyve) 
                     | 
                    
                     Çekirdek sayısı 
                    (adet/meyve) 
                     | 
                    
                     SÇKM 
                    (%) 
                     | 
                    
                     Titre edilebilir asit oranı 
                    (%) 
                     | 
                    
                     SÇKM/ Asit Oranı 
                     | 
                    
                     Meyve ağırlığı 
                     
                     | 
                    
                     Usare miktarı  
                    (gr) 
                     |