Sanguinella Portakal

 

SANGUINELLA PORTAKAL


Sanguinella_1
      
  
Sanguinella_2
      

 

İspanya’nın Castellon yöresinde 1929 yılında saptanmıştır. Doble Fina’dan göz mutasyonu sonucu meydana gelmiştir. Ağaçlar dikensiz, orta büyüklükte ve verimlidir. Meyve kabuğu meyve etine sıkıca bağlıdır. Meyve eti koyu kırmızı değildir. Renklenme meyvenin dilim duvarlarında görülür. Meyvenin olgunlaşma zamanı Ocak ayıdır.

 Pomolojinin yapildigi tarih  Meyvelerin alindigi yer  Anaç  Meyvenin eni (mm)  Meyvenin boyu (mm)  Meyve indeksi  Meyvenin kabuk kalinligi (mm)   Dilim sayisi
(adet/meyve)
 Çekirdek sayisi
(adet/meyve)
 SÇKM (%)  Titre edilebilir asit orani (%)  SÇKM/ Asit Orani  Meyve agirligi (gr)  Usare miktari
 13.12.2013  Subt. Merk.  Turunç  66.04  61.33  1.08  4.18  11.7  6.7  11.5  0.58  21.55  135  44.7


Merkezimizde üretim ve satisi yapilmaktadir.
Bilgi için TIKLAYINIZ